Пошук по цьому блогу

вівторок, 3 березня 2020 р.




                            








ДНЗ "Глухівське ВПУ"нагороджено медаллю
Адміністрація закладу освіти щиро дякує викладачу Оксані МОСКОВЧЕНКО за  якісну та наполегливу роботу

  На участь у конкурсі було подано роботу з номінації  «Створення і впровадження сучасних засобів навчання, продуктів, програм, систем і комплексних рішень для підвищення якості освіти» на тему : «Упровадження інформаційно-комунікативних технологій на уроках української мови та літератури як засіб підвищення пізнавальної активності здобувачів освіти».Робота знайомить із напрацюваннями, які допоможуть зробити процес навчання сучасним, пізнавальним, цікавим, різноманітним та ефективним. Практична значимість досвіду полягає в тому, що його зміст є доступним для використання колегами, бо відповідає вимогам раціонального використання часу, засобів, матеріальних затрат. Матеріали роботи показують необхідність пошуку нових технологій навчання, розвитку пізнавальної активності здобувачів освіти, переорієнтації  сучасної освіти на забезпечення інтенсивного навчання і самонавчання учнів. Це дасть змогу здобувачам освіти використовувати набуті знання і вміння у конкретних навчальних і життєвих ситуаціях. Адміністрація закладу освіти щиро дякує викладачу Оксані МОСКОВЧЕНКО за  якісну та наполегливу роботу.




Вітаємо призера мовних змагань серед викладачів

  23 лютого відбулася обласна Інтернет-олімпіада з української мови та літератури серед викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. За перемогу змагалися 20 кращих викладачів-філологів. Наш заклад у цьому конкурсі представляла викладач Оксана  Московченко. За підсумками обласної Інтернет-олімпіади вона посіла почесне ІІІ місце. Бажаємо завжди бути в пошуку нових задумів і креативних ідей для творчості.





Ми пишаємось здобутками своїх учнів

  24 травня 2021 року відбулося нагородження Дипломами та Грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації кращих учнів Державного навчального закладу «Глухівське вище професійне училище». Бажаємо вам, здобувачі о світи, не зупинятися на досягнутому, подальших творчих успіхів, нових злетів та перемог!




Вітаємо здобувачів освіти  ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» з перемогою у ІІ (обласному ) етапі Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади

Українська мова і література -  ІІІ місце  Дроздова Анастасія 24 група

Історія України  - ІІІ місце Шаманова Яна 34 група

Біологія – ІІ місце Семенцова Неля 34 група

  Щиро вітаємо наших переможців та їх наставників! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях!








Творча майстерня з теми "Сучасні освітні технології"

  9 листопада в рамках засідання циклової комісії загальноосвітніх дисциплін було проведено творчу майстерню з теми: «Сучасні освітні технології». Під час заходу викладач Марина Клименко поділилася теоретичними знаннями використання проектних технологій на уроках математики, що сприяє формування і розвитку пізнавальної компетентності учнів Озвучила тематику проєктів, які будуть впроваджуватися учнями у 2020-2021 навчальному році. Цікавими напрацюваннями поділився викладач фізики та астрономії Тетяна Новикова з теми: «Тренінгові технології. Методи, які забезпечують активну участь і взаємодію учасників один з одним і з тренером» В рамках вивчення досвіду роботи викладача української мови та літератури Оксана Московченко провела екскурс сторінками власного блогу. Окрема увагу була приділена рубриці «Віртуальне портфоліо». Бажаємо всіх учасникам подальшої творчої реалізації креативних ідей.




 Любити, шанувати і плекати рідну мову – святий обов’язок кожного українця. Щороку, 9 листопада, Україна відзначає чудове свято – День української писемності і мови. Саме тому, 10 листопада у ДНЗ "Глухівське вище професійне училище» було проведено захід на тему: «Свято рідного слова». Метою цього заходу є сприяння утвердженню державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання шанобливого ставлення до історії, культури і традицій українського народу. Учні  ознайомилися з важливою статистичною інформацією про писемність та рідну мову, переглянули навчальні відеоролики. А також залюбки виконали практичну частину майстер-класу з теми «Створення хари слів». Вони мали можливість презентувати свої креативні «хмаринки» і зробили висновок, що кольорова хмара зі слів привертає увагу до об’єкта і змушує зосередитися на матеріалі.    Це був перший майстер-клас, під час якого учні залучилися до створення електронної скарбнички знань з української мови та літератури.








 Вітаємо переможця мовних змагань

  Учнівська молодь закладів професійної (професійно-технічної) освіти області 17 грудня 2020 року приєдналася до віртуального заходу для участі у другому етапі змагань знавців української мови імені Петра Яцика. Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика – це можливість для талановитої молоді заявити про себе, свою творчість. 18 грудня 2020 року юні обдарування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області взяли участь у другому етапі змагань знавців творчості Тараса Шевченка в режимі онлайн-трансляції. Мета конкурсу – вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка,  виявлення  творчо  обдарованої  молоді,   розвитку   її потенціалу,  виховання  у  молодого  покоління  поваги  до  мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні. За перемогу змагалися 36 кращих знавців української мови області. Під час виконання конкурсних завдань учасники показали достатній та високий рівні знань з української мови та літератури в межах навчальної програми, продемонстрували вміння логічно і грамотно формулювати та обґрунтовувати власні думки. Від ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» у конкурсі  взяли участь: Зоріна Тетяна (учениця I курсу) та Скоропад Анастасія (учениця II курсу).  Згідно з рішенням журі ІІ етапу конкурсів Зоріна Тетяна посіла 2 місце у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика. Вітаємо переможницю та викладача української мови і літератури Московченко Оксану Миколаївну, яка підготувала ученицю!












4 коментарі:

  1. Доброго дня, Оксана! Дуже дякуємо Вам за цікаву і змістовну інформацію на Вашому блозі. Бажаємо Вам успіхів і натхнення у Вашій нелегкій праці!

    ВідповістиВидалити
  2. Електронне портфоліо - це не тільки сучасно, але й необхідно для вчителя і його учнів. Робіть цікаві блоги, вони потрібні!

    ВідповістиВидалити